Зустрінемось на сайті "Чомусики.UA"!

Сьогодні наш дошкільний заклад відпустив у політ своїх пташенят –26 допитливих і невгамовних випускників, вихованців групи «Чомусики» (вихователі Данченко Г.І., Алієва Л.Г.).
4 роки ходили вони у садочок, разом співали, грали, малювали, вчились дружити. По сторінках власноруч створеного сайту «Чомусики. UA» мандрували наші барвінчата. Кольорові кульки, звуки вальсу, слова подяки на адресу співробітників дошкільного закладу, хвилюючі вірші і пісні, подарунки і квіти, душевна атмосфера стали складовими цієї урочистої і яскравої події. Майбутні першокласники прощалися зі своїм улюбленим дитячим садочком, демонструючи все, чого навчилися за минулі роки, а ми ж просто пишалися ними!


Галерея "Наш сайт "Чомусики.UA""

Дуже хочеться, щоб наші діти стали най-най: і відмінниками, і помічниками, і дослідниками, і творцями. Нехай нагородою за нелегку працю всіх працівників дошкільного закладу стануть гідні, розумні, духовно багаті і душевно щедрі громадяни нашого міста, які отримали свої перші життєві уроки в дошкільному закладі «Барвінок»!
Щасливої дороги, дорогі випускники! Успіху і благополуччя в шкільному житті!
Кiлькiсть переглядiв: 465

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.