І знову в «Барвінку» - квест!

Цікаві подорожі та незвичайні пригоди, зустрічі з чимось непізнаним і дивним, прагнення розгадати таємниці і перевірити свої сили і здібності - хіба не про це мріють діти? Щоб придумати для них подібну гру, ми на час повертаємось в дитинство: згадуємо, як грали в «козаків-розбійників», «класики», як закопували в землю «Сюрприз» з фантиків і кольорових скелець або шукали заховані скарби. Діти не тільки найталановитіші і вдячні гравці, гра для них - спосіб життя. Іноді їм достатньо підказати тему, і ось уже - багата фантазія забирає їх далеко за рамки дійсності.
Все більшої популярності серед педагогів нашого закладу набувають квест–технології. Саме ця інноваційна форма організації освітньої діяльності дітей, на думку педагогічного колективу "Барвінка", сприяє розвитку активної, діяльнісної позиції дитини в ході рішення ігрових пошукових завдань.
14 червня дві команди дітей середнього дошкільного віку з груп «Пізнайки» та «Колосок» відправились на пошуки скарбу Королеви Смакоти. Під час захоплюючої подорожі по станціям барвінчата дізнались багато нового та цікавого про символ Мелітополя - черешню, різноманітність її сортів, кропітку працю садівників, їх значущість в житті міста. А найбільше сподобався маленьким квесторам майстер-клас по виготовленню смачних сувенірів - черешневих паличок!


Галерея "Мелітопольський бренд"

За допомогою карти і кмітливості вихованці впоралися з усіма завданнями, відшукали скриню із солодким скарбом - духмяним черешневим пирогом!
Проходження квесту «Мелітопольський бренд» зайняло близько години часу, але наші барвінчата отримали заряд позитивних емоцій на весь день і, здається, на кілька вперед!
Кiлькiсть переглядiв: 473

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.