Третій фестиваль колядок і щедрівок

Від акапельного звучання до сучасних ритмів!
Дивовижні колядки та щедрівки лунали напередодні Старого Нового року у нашому дошкільному закладі. У межах Фестивалю колядок і щедрівок вже третій рік поспіль педагоги закладу демонструють дітям і нагадують дорослим, чудові традиції та звичаї нашого краю.
Учасники фестивалю - колядники, щедрувальники, посівальники — натхненно та самовіддано намагалися донести дух зимових свят до кожного глядача, майстерно переплітаючи старовинні пісні з сучасними ритмами, урочистість з буденністю, жарти з казковістю.


Галерея "Фестиваль колядок і щедрівок - 2017"

На завершення заходу завідувач дошкільного закладу Світлана Ганжа побажала всім, щоб те, чим віншували, чого бажали діти, обов’язково збулося. Щоб уся Україна провела зимові свята і щасливо дочекалась наступних у щасті, здоров’ї, мирі та спокої.
Неохоче розходилися по домівках цього дня малята, в душі у кожного ще довго дзвеніли кришталевими голосами святкові передзвони.
Як добре, що ми не забуваємо, а навпаки, популяризуємо древні звичаї й обряди нашого народу, бо без минулого не буває сьогодення!
Кiлькiсть переглядiв: 381

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.