Посміхнемось сонечку!

Веселими пісеньками, таночками, гарними віршиками і майже справжнім салютом вітали малюки груп «Пізнайки» та «Колосок» своїх улюблених матусь і бабусь! А кумедні кухарчуки приготували сучасний флешмоб!

Галерея "Посміхнемось сонечку!"

А наймолодші вихованці садочка з групи "Сонячні промінчики" разом з красунею Весною відправились в цікаву та захоплюючу подорож за весняними квітами для любих матусь!

Галерея "Весняні пригоди малюків"

Вихованці старшої групи «Веселий вулик» запросили своїх улюблених жінок - мам і бабусь до святкової кав’ярні «Весняні барви». Для них вони приготували найсмачніші страви – сюрпризи. Своїми запальними жартівливими таночками і піснями перетворили непогоду на сонячну весну, і не забули привітати неньку Україну.


Галерея "Кав'ярня "Весняні барви""

Дошкільнята групи «Чомусики» зустріли свято в компанії казкових героїв: Червоної шапочки та Сірого вовка, водили з ними весняні хороводи, граціозно виконували таночки, співали лагідні пісні про весну, рідну матусю та дорогеньку бабусю, говорили слова вдячності і любові, які розчулили присутніх до сліз


Галерея "Весняні пригоди Червоної шапочки"

Піднесений настрій, власноруч виготовлені подарунки, щирі пісеньки та таночки, задоволені посмішки малюків та сльози щастя на маминих очах - ось таким був святковий ранок у групі компенсуючого типу «Надія».


Галерея "Весну вітаємо!"

Поєднання вдало підібраного сучасного музичного супроводу та живої фортепіанної музики, жартівливих та в народному стилі номерів («Варенички», «Повзунець»), ніжних слів на адресу матусь і бабусеньок зробили змістовними та зворушливими свята в кожній віковій групі.
Кiлькiсть переглядiв: 587

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.